Fodboldskole uge 27

Rudersdal Boldklub fodboldskole uge 27 - 2018

RBK's fodboldskole 2018 afholdes i uge 27!

Kære forældre til de fodboldglade børn,

Sidste år havde vi står succes med RBK's fodbold camp. Vi havde ca 70 rigtige glade børn, som igennemsnit havde 3 fodboldpas om dagen i 5 dage.

Vi gentager naturligvis successen i år!

Kom og vær med til vores fodboldskole i sommerferien med andre fodboldglade piger og drenge. Vi er så heldige at have fået fat i dygtige og engagerede Michael Jørgensen og trænerteam til at lave fodboldskole i RBK, og de glæder sig til at give jer en masse gode fodboldoplevelser. Det bliver 5 dage med fokus på fodboldspil, fodboldglæde og godt samvær. Der vil både blive øvet teknik og spillet sjove kampe. Vær klar til en anderledes fodboldskole, hvor hver enkelt spiller bliver set og til afslutning får personlig tilbagemelding sammen med en forælder.

Deltagerne vil blive inddelt både efter årgang og niveau efter trænernes vurdering.

Man behøver ikke at være medlem af RBK for at deltage i fodbold camp'en.

Deltagergebyret dækker træningfrokost og frugt alle dage samt en T-shirt med navn.

Målgruppe: Børn fra årgang 2010 - 2007

Tid: Uge 27, mandag-fredag kl. 9.00-15.00. Dog vil der være aflevering mellem kl 8:30 og 9 med voksenopsyn.

Sted: Vedbæk Stadion, Gøngehusvej 27, 2950 Vedbæk

Pris: 1.400 kr.

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende e-mail til: skole@rudersdalboldklub.dk -  Husk at angive "Fodbold Camp 2018" i emnefeltet og husk i brødteksten at skrive navn og årgang på den/de der tilmeldes (f. eks. "Tilmelding til Fodbold Camp 2018 - Lasse Tølbøll, årgang 2007 ").

Spørgsmål: Alle spørgsmål vedrørende campen sendes ligeledes til skole@rudersdalboldklub.dk.

Vh

Fodboldskoleudvalget