Bliv medlem

Rudersdal Boldklub er en fodboldklub for alle børn uanset niveau. Vores ældste årgang er født i 2007 og vi har hold for børn helt ned til ca. 3-4 år.

Som ny spiller kan du prøvetræne ca. 2 gange før du skal meldes ind og betale kontingent. Til forskel fra de fleste andre klubber går kontingentet i Rudersdal Boldklub stort set ubeskåret til børnene i klubben. Det er derfor vi bl.a. kan inkludere stævner, tøj mm. i kontingent. Dette på trods af at vi har kommunens laveste kontingent.

Ønsker du at blive medlem i Rudersdal Boldklub eller bare høre mere om vores hold, kan du enten udfylde nedenstående formular eller skrive direkte til venteliste@rudersdalboldklub.dk.

Da beskeden går til alle vores årgangsadministratorer er det vigtigt, at din henvendelse indeholder dit barns navn og det år dit barn er født i.

Dsc02187

Rudi er klubbens helt egen maskot. Læs mere om ham her.

300x