Velkommen til Rudersdal Boldklub e-sport fraktionen!

Alle RBK medlemmer kan tilmelde sig eRBK som dermed giver mulighed for at stille op i klubbens navn i de e-sport turneringer der er begyndt at poppe op rundt om i landet i landet.

Rudersdal Boldklub e-sport fraktion (eRBK) dækker alle digitaliserede spil og alle platforme. Så selvom det oplagte spil nok er FIFA :-) er der altså ingen begrænsninger på hvilke spil der spilles og om det spilles på PS4, Xbox, PC osv.

Vores håb er at vi kommer til at afholde vores egne turneringer, enten i klubhuset, hjemme eller online!

RUDI er allerede trukket i e-sport trøjen, og glæder sig til at se hvordan I alle klarer jer under eRBK fanerne :-)

Vi ser meget gerne at de ældre spillere og forældre melder sig under fanerne så vi kan få arrageret nogle turneringer!

Vi har råderet over lokalerne på Vedbæk stadion, så medmindre man ønsker at holde noget online vil det være et oplagt sted at afholde et e-sport arrangement.

Alle RBK medlemmer der ønsker (også) at være en del af det hold må meget gerne skrive til esport@rudersdalboldklub.dk eller fortælle det til Anders når I ser ham. Så sørger vi for at tilføje medlemmet til eRBK holdet.

Husk at det som nævnt kræver at eRBK medlemmet er betalende medlem af Rudersdal Boldklub og helst også at spilleren husker at være aktiv på fodboldbanen! :-)

Vi håber at I vil skrive på facebook siden https://www.facebook.com/ruder... når I deltager i turneringer, og tag gerne fotos undervejs.

Baggrunden for oprettelsen af e-sport fraktionen:

• Øget socialt sammenhold - også uden for fodboldbanen
    Der er blandt vores RBK spillere og i kommunens SFO’er er stor interesse omkring e-sport turneringerne. Derfor er det oplagt initiativ at starte en e-sport fraktion for vores medlemmer, så de også her kan samles og dyste i RBK regí.
  • Fastholdelse af RBK medlemmer
    Specielt vores ældste medlemmer er nået en alder hvor det kan være svært at fastholde interessen for at komme væk fra skærmen og ud i den friske luft. En tilknytning til eRBK kræver medlemskab af RBK. Så fremfor helt a miste et medlem til stillesidende online spil for skærmen, er det vores håb at et fortsat RBK medlemskab gør at medlemmet supplerer skærmtiden med frisk udendørs fodboldtræning :-)
  • Mester foran skærmen!
    eRBK giver mulighed for dem der måske ikke er de bedste på fodboldbanen til i stedet at vise noget spektakulært foran skærmen. En ekstra “bonus” er at man kan forestille sig turneringer hvor forældrene, der tidligere var henstillet til sidelinjen, nu har mulighed for at deltage i dysterne mod medlemmerne. Måske kan eRBK'erne endda få lov til at dyste (og slå) deres egne trænere? :-)
  • Øget samvær på tværs af årgangene
    e-sport samler folk, og alder har sjældent nogen betydning. En 8 årig kan sagtens dyste mod en 11 årig - eRBK kan samle medlemmerne på tværs af årgangene.

..Nå ja, så håber vi selvfølgelig på at vi gennem dette initiativ kan skaffe (endnu) flere sponsorer til børnenes aktive fodboldspil!

Til info dækkes eventuelle adgangsgebyrer og andre udgifter til eksterne turneringer ikke af klubben.

Hvis der er interesserede forældre, der ønsker at være med til at drive dette initiativ så skriv en mail til esport@rudersdalboldklub.dk . Samme email kan benyttes hvis der skulle være firmaer der ønsker e-sport sponsor for eRBK.