Årgang 2014 - Falkene

Kontakt klubben vedrørende årgang 2014.

Nu sker det! De børn der er født i 2014 har nu mulighed for at starte til fodbold - allerede fra marts/april måned. Vi starter indendørs og går udendørs til sommer.

Interesserede deltagere (både som spillere og som forældretrænere) er meget velkomne til enten at henvende sig på fællesmailen: kontakt@rudersdalboldklub.dk - husk at skrive hvad dit barn hedder og hans/hendes fulde fødselsdato.

Her er "invitationen" fra vores facebook side:

"Kære alle,

Så er vi i gang med at oprette fodboldhold for årgang 2014-2015 ⚽️⚽️

For at kunne oprette holdet skal der være mindst 10 - 12 Børn tilmeldt, planen er vi starter efter påske.

Vi skal bruge 2-3 frivillige forældre til træning af de små, Skriv gerne til mig om dette kunne være noget for jer? Kasper Kemper træner i RBK har tilbudt at komme de første par gange og hjælpe med at give ideer til øvelser, til de frivillige forældre.

I denne alder forventer vi forældrene ”spiller lidt med ” når der trænes, da børnene er små er der vigtigt, at forældrene er med i boldlegen.

Træningen udføres af hvert enkelt holds forældre - Da det er 100% frivilligt drevet af os forældre selv - og det er ret vigtigt især for de 3-4 årige børn, netop fordi forældertrænerne kan lave den blanding af leg og fodbold, som passer bedst til netop deres egen gruppe af børn.

Der bliver træning 1 gang om ugen, tid og sted kommer senere.

Udstyr:  Vi betragter de første 2-3 træninger som en prøveperiode for ungerne, og i den tid er almindelige kondisko OK til fodboldtræning. På lidt længere sigt anbefaler vi rigtige fodboldstøvler. Benskinner er til gengæld påkrævet til træning.  Derudover skal barnet have en drikkedunk med, og det er også en god idé at have en snack med til at holde blodsukkeret oppe.

Kontingentet i RBK er kr. 950 pr. år og betales gældende for kalenderåret. Der er spillertøj med i kontingentet.

Vi bruger hjemmesiden www.holdsport.dk til at kommunikere med spillere/forældre og til at informere om træning og stævner. Så alle jer nye 2014-15 spillere skal oprettes med en profil på holdsport. Når holdet er sat.

Betina Bentler & Camilla Gravgaard

Rudersdal Boldklub ⚽️⚽️"

Følg os på facebook.com/rudersdalbk - www.rudersdalboldklub.dk

Skriv til kontakt@rudersdalboldklub.dk.  Da beskeden går til alle vores årgangsadministratorer er det vigtigt at din henvendelse indeholder dit barns navn og den årgang dit barn er født i.

Man har selvfølgelig mulighed for at starte ud med nogle prøvetræninger for at se om fodbold er noget der kan vække ens interesse.