Årgang 2009 (U10) - Skorpionerne

Årgang 2009

Årgang 2009 (børn født i 2009) er en af klubbens største årgange.

Årgangen består af over 40 spillere på alle niveauer.

Vi træner ca. 2-3 gange om ugen, og vi spiller ca. 1 (max 2) kamp(e) i løbet af ugen, men det varierer selvfølgelig lidt.

Vi spiller både 5 og 8 mands kampe, og vi deltager både i DGI's og DBU turneringer. Derudover arrangerer vi løbende 5 og 8 mands kampe mod klubber her i nord-øst Sjælland.

Vi har pt. ingen venteliste, så skriv endelig til os hvis du har et 2009 barn der overvejer at spille fodbold i Trørød, Holte, Vedbæk Nærum området.

Man har selvfølgelig mulighed for at starte ud med nogle prøvetræninger for at se om fodbold er noget der kan vække ens interesse.

Kontakt 2009

Skriv til kontakt@rudersdalboldklub.dk.  Da beskeden går til alle vores årgangsadministratorer er det vigtigt at din henvendelse indeholder dit barns navn og den årgang dit barn er født i.

Kommende kampe og stævner
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
2009billede